Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fshogg.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Sundhed - Sports Universet
Sundhed - Sports Universet
16033
page-template-default,page,page-id-16033,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Sundhed

Mundhygiejne er vigtigt for dit helbred

En ting som især mange unge neglicerer og ikke lægger så meget vigtighed i, er deres tænder. Og ens tænder og mund er ultra vigtigt for dit helbred, og din selvtillid. Forsømmer du dine tænder i mange år, kan det ende med dyre regninger og et hak i dit mentale helbred. Ender det helt skidt, er der dog hjælp og behandling at finde – for eksempel ved tandproteser. Der anbefales det så at man tager fat i en klinisk tandtekniker, eksempelvis ligesom denne: https://www.tandteknikeren.dk/

Dine kollegaers sundhed er alfa og omega

For kontorfolk kan de lange dage godt være hårde at komme igennem, især hvis man sidder klistret til skærmen i sin lille bås hele dagen. En af de ting man kan sørge for, for at have det optimale arbejdsmiljø – er indendørs planter. Ved at sørge for et sundt indeklima, vil dine kollegaer/ansatte trives bedre, og du minimerer risikoen for sygdom som følge af dårligt indeklima. Gamstdanplant er et af de firmaer som sætter det hele op for dig, og sørger for det bedste indeklima ved hjælp af indendørs planter.

Kend alle dine muligheder inden for SOSU

Ved du allerede nu at du vil arbejde i SOSU faget de næste mange år, så kan du på SOSU.dk finde alt den information du har brug for vedrørende alle de forskellige uddannelser. Drømmer du måske om at blive social og sundhedshjælper, eller måske pædagogisk assistent, så kan du få alt at vide på sosu.dk med ganske få klik.

Tag dig af de ældres sundhed

Er dine bedsteforældre eller forældre nået en høj alder, og begynder de ligeså stille at få gangbesvær, så overvej at investere allerede nu i udstyr der vil gøre deres hverdag lettere. Et gangstativ eller en elscooter er blandt mulighederne, og hos Bek scooter finder du klart det største udvalg af scootere. Hos Bek kan du også både købe og leje, så du kan teste om scooteren er noget for dig inden du køber.

Førstehjælpskursus

Når du træner er det vigtigt at have førstehjælpskursus så du kan redde liv hvis uheldet er ude. Der skal nogle gange ikke så meget til for at det går galt og oftere mindre til for at rette op på problemer, givet at man har den rette viden og kan agere korrekt på rekordtid. Tag kurserne her!

Økologisk hudpleje

Er du meget aktiv i styrketræning og cardio træning, så vil din hud automatisk blive udsat for lidt af hvert. Til udendørs aktiviteter vil vind og vejr præge din hud, og under styrketræningen vil belastning have en effekt. For at holde din hud sund undervejs, så vil den rette hudpleje være essentiel. Hos ecooking.dk kan du finde et hav af lækre hudpleje produkter, som både fugter og tilfører de rette vitaminer til din hud. De har et kæmpe udvalg af øko hudpleje, som du også kan finde hos de fleste materlister.

Løbetræning er sundhed for tid helbred! Se de 101 gode råd om løbetræning her!
Personlig træning & kostvejledning

Kom i bedre form med personlig træner og kostvejleder Sarah Barløse.  – Træning er rigtig godt for din krop og psyke. At løbe 10 minutter om dagen i langsom hastighed associeres i dag med drastisk nedsættelse af reducerede risici for at dø af kardiovaskulære sygdomme. Man forebygger sin krop med en sundhedsfaktor på over 60% i forhold til folk som ikke løber. Man sænker sin hjerte rytme igennem løbetræning som vil give din krop mindre stress.

Ansigtsolie til den seriøse sportskvinde

Døjer du meget med tør hud, så kan du med den rette ansigtsolie redde meget. Som vi før har nævnt så bliver din hud og især dit ansigt udsat for mange forskellige ting, når du dyrker sport eller fritidsaktiviteter. Ansigtsolie hjælper med at binde fugten til din hud, og skaber en bedre balance så ansigtet ikke føles så stramt når du eksempelvis har været ude og løbe i frostvejr. SuriSuri.dk tilbyder ansigtsolier fra den koreanske kultur, der har en unik tilgang til hudpleje – en tilgang som er helt perfekt til en seriøs sportskvinde.