Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fshogg.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Derfor er et godt stetoskop vigtigt I God kvalitet hos NettoMedical
Derfor er et godt stetoskop vigtigt I God kvalitet hos NettoMedical
16100
post-template-default,single,single-post,postid-16100,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Derfor er et godt stetoskop vigtigt!

Derfor er et godt stetoskop vigtigt!

Da man var barn, så brugte man ofte et stetoskop, når man skulle lege læge, doktor eller sygeplejeske. Det skyldes, at disse personer ofte bruger et stetoskop, når de skal behandle dig. Med andre ord, så er et stetoskop altså et meget brugt og vigtigt værktøj, da det bliver brugt meget ofte. Et stetoskop bliver oftest brugt til at lytte på hjertet eller lungerne, som er to meget vigtige dele organer i kroppen. Stetoskoper kommer i mange forskelige prisklasser, farver osv. da der skal bruge til forskellige ting.

Stetoskopet er blevet brugt lige siden 1819, hvor René Laennec udviklede det. Dengang blev det hovedsageligt brugt til bryst underøge, hvoraf navnet også kommer. Ordet stethos betyder på græsk bryst, og skopos betyder undersøgelse. Selvom et stetoskops hovedopgave er at undersøge brystet, hvor hjertet og lungerne sidder, så kan det også bruge til andet. Et stetoskop kan også bruges, når man skal undersøge blodtryk. Dertil bruge de fleste læger dog andre metoder, som kan være med en blodtryksmåler. Disse to og mange andre produkter kan du finde hos NettoMedical.

Hvad er et godt stetoskop?

Når du skal ud og købe et stetoskop, så kan du bl.a. gøre det hos NettoMedical, som har et stort udvalg. Det store udvalg giver dig mulighed for at finde et stetoskop, som kan bruges til præcis den opgave, som du skal bruge det til. Blandt alle disse stetoskoper finder du stetoskoper, som bl.a. kan måle både høj- og lavfrekvent lyde, uden at der skal vendes et brydstykke. Dette er en af de dyre modeller, men det kan helt klart være en fordel at købe denne model. Når man køber denne model, så skal patienten ikke sidde og vente på, at stykke er vendt, hvilket kan gøres patienten mere nervøs, end han/hun er i forvejen. Dertil kan det også være en god ide, at brudstykket er beklædt med en chillring. En chillring skal være med til at gøre patient mere rolig, da et koldt stykke metal vil få kroppen til at reagere på en mindre afslappende måde. Med andre ord, så gælder det om at holde sin patient i ro, da det vil give en kæmpe fordel, når man skal behandle personen. Man får nemlig mulighed for at gå i dybden med undersøgelsen, hvilket man ikke får mulighed med en urolig patient. En urolig patient vil helst bare have overstået undersøgelsen hurtigt, da de er udenfor deres comfortzone.

Stetoskop
Stetoskop

Medicinsk udstyr hos NettoMedical

Hvis du ikke blot skal bruge et stetoskop, så kan du vælge at handle hos NettoMedical.dk, som har mere end 29.000 varer inden for medicinsk udstyr. Du finder bl.a. udstyr som kørestole, alkoholmåler til professionelt brug og undersøgelseslejer som man kender fra tandlægen. Med andre ord så er der en stor sandsynlighed for, at NettoMedical har det, som du lige står og mangler, inden du kan påbegynde en behandling eller undersøgelse på en patient. Hvad end du er privat eller en virksomhed kan du købe, dog skal det nævnes, derfor er der både oplyst priser med og uden moms. Ønsker du at vide mere om NettoMedical eller et stetoskop, så kan du til hver en tid besøge deres webshop eller sende dem en mail eller besked. Dette kan gøres over NettoMedical.dk, hvor du også finder alle priser på deres produkter.

No Comments

Post A Comment