Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fshogg.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Sport - Sports Universet
Sport - Sports Universet
16004
page-template-default,page,page-id-16004,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Sport

Sport kan bringe folk sammen som intet andet. I filmen Invictus vises det, hvordan forskellige folkefærd med et meget presset forhold kunne finde sammen og spille Rugby i fællesskab. Mange års racediskrimination kunne med tiden blive glemt, fordi man havde et fælles formål. Sporten. Om end her er tale om Rugby, håndbold, fodbold eller noget i en helt anden boldgade, er sport altid en fantastisk løsning, når man skal ‘rystes sammen’.

 

Nødvendigt for sundheden

 

For at holde sig sund og rask, er det også super vigtigt at dyrke noget sport. Rent faktisk behøver det ikke altid være en lang og krævende løbetur, eller 90 minutter på fodboldbanen. For det meste, er det faktisk nok blot at gå en tur i ny og næ – og det kræver jo ikke det helt store fra den enkelte. På samme tid får man sågar noget frisk luft, og det er jo godt af alverdens årsager. Og hvis man ikke vil gøre det, fordi man har brug for at leve nogenlunde sundt, burde man alligevel give den ene eller anden sportsgren en chance. Bare for hyggens skyld.

 

Sport er nye bekendtskaber

 

Sportsgrene er også en genial måde at lære nye mennesker at kende på. Hvis man ikke er den meget proaktive type, som omgående omfavner Gud og hver mand, hvis man møder nogle nye mennesker, er dette er fantastisk redskab. Ved at melde sig til en holdsport, bliver man ‘tvunget’ til at interagere med de personer, man spiller sammen med eller mod. På denne måde kommer man meget hurtigt til at danne nogle bånd, som kan være svære at finde andre steder. Sport er meget mere end blot at løbe frem og tilbage på en bane og kaste en bold i et mål eller net. Sport er venskab.

Personlig træning

For nogle mennesker kan det være svært at dedikere sig til træning, især hvis man har en temmelig presset hverdag. Mange melder sig derfor ind i et træningscenter med en kammerat eller kollega, men hvis heller ikke de er dedikerede ender det også i sandet. Derfor er personlig træning stigende i popularitet, da man sikrer sig engagement og en dedikeret træner der vil gøre alt for at nå i mål. Af de mere iøjnefaldende personlige trænere i århus, finder man Performance Gym, som har dedikeret sig til kun at arbejde med personlig træning, altså er deres center ikke tilgængelig for åben træning og et decideret “medlemsskab”. Trænerne er højtuddannede indenfor diverse træningsmetoder, og derfor kan de skræddersy træningen så den passer til enhver klient.

Løbetræning er sundhed for tid helbred! Se de 101 gode råd om løbetræning her!

Løbetræning

Løb er godt for hjertet

Løb er rigtig godt for din Cardio. At løbe 10 minutter om dagen i langsom hastighed associeres i dag med drastisk nedsættelse af reducerede risici for at dø af kardiovaskulære sygdomme. Man forebygger sin krop med en sundhedsfaktor på over 60% i forhold til folk som ikke løber. Man sænker sin hjerte rytme igennem løbetræning som vil give din krop mindre stress.

Fodbold

Fodbold er godt for helbredet

Fodbold er både en hold- og individuel sportsgren som er udviklet fra England og er beskrevet kort som “bold i spil / bold ude af spil.” Igennem Fodbold udvikler du Koncentration, Motorik, Fysisk- og Psykisk form, Eksistentialistisk- og Intuitiv udvikling, samarbejde samt venskaber for livet

Fodbold skaber sjov og sundhed
tennis giver hurtigere reaktionsevne

Tennis

Tennis udvikler din motorik

Den her Tennisketcher og spil med bolde er en af de mest udbredte sportsgrene i verden. Tennis kommer fra 1800 tallet og er udviklet fra et hyggespil i engelske slotsparker til en sport til kompetente og veltrænede idrætsfolk. Tennis stiller krav om både udholdenhed, hurtighed og teknisk og taktisk kunnen.

Badminton

Badminton som sportsgren er over 2000 år gammelt og stammer fra Asien hvor det i dag er en national sport. Det blev kendt som en ny-moderne sportsgren omkring 1900 tallet i England og blev skabt som en sjov mulighed frem for at kede sig. Badminton gør dig hurtigere og er rigtig godt for Motorikken!

badminton gør dig hurtigere