Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fshogg.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Kranio Sakral Terapi giver imponerende resultater I Opdag en ny verden
Kranio Sakral Terapi giver imponerende resultater I Opdag en ny verden
16124
post-template-default,single,single-post,postid-16124,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Kranio Sakral Terapi giver resultater

Hvad er Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi giver resultater

Det kan være svært at nå det hele både arbejde, børn og madlavning. Det er vigtigt at tage pauser og arbejde med sig selv. Skab derfor balance i din krop og i dit sind med kranio sakral terapi. Læs mere omkring, hvad terapien indebærer og hvad du vil få ud af det.

Hvad er Kranio Sakral Terapi?

Kranio Sakral er en behandling, som foregår under de rette vilkår af en professionel og dygtig behandler. Terapien forløber sig af en behandling, hvor man vil trykke med blide og rolige tryk. Trykkene er mest i ansigtet, kraniet, rygsøjlen og korsbenet.

Behandlingen bygger på opfattelsen af kranio sakral pulsen. Det kan sammenlignes med ens åndedræt. Hvis man har åndedrætsproblemer, er der noget galt. På samme måde vil man komme ubalance og ubehag, hvis ens kranio sakral puls ikke har den optimale puls.

Eksempelvis hvis man er ramt af stress, depression, influenza og andre påvirkninger, så vil der optræde stød og spændinger, som blokerer bevægelserne i kranio sakral systemet. For at genoprette balancen i kroppen, så bruges kranio sakral terapi. Ved hjælp af lette tryk vil man kunne finde ind til de enkelte blokeringer og spændinger, og på den måde få genoprettet balancen.

Hvem kan blive behandlet af Kranio Sakral Terapi?

Kranio Sakral terapi bruges i mange sammenhæng af forskellige grunde. Puls systemet er hos alle mennesker, og derfor udføres terapien for et bredt segment.

Kranio Sakral bruges bl.a. hos:

  • Babyer
  • Unge
  • Voksne

 

Som forældre kan det være ulideligt at skulle trøste sit barn. Det er endnu værre, hvis man ikke er klar over, hvad der er plagende hos sit lille barn. Behandleren vil først skabe et trygt rum for barnet med den rette og beroligende atmosfære. Behandleren vil derefter søge kontakt til barnet energetisk. Hele behandlingen foregår i utrolig gode omgivelser for barnet.

Unge og voksne kan have brug for samme tryghed som barnet. Kroppen skal have plads til at udfolde sig og mærke efter, hvor ubalancen sker. Behandlingen starter med en samtale, hvor man får formidlet, hvilke problemer man har oplevet. Herefter begynder behandlingen, hvor behandleren går ind og arbejder med din krop, som du aldrig har prøvet før.

No Comments

Post A Comment