Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fshogg.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Hyggelig Julefrokost i Esbjerg fodbolds lokaler - Sports Universet
Hyggelig Julefrokost i Esbjerg fodbolds lokaler - Sports Universet
16144
post-template-default,single,single-post,postid-16144,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Hyggelig Julefrokost i Esbjerg fodbolds lokaler

Julefrokost Esbjerg

Hyggelig Julefrokost i Esbjerg fodbolds lokaler

Julen er langt ude i fremtiden, men ikke mindst er de fleste virksomheder begyndt på deres planlægning. Planlægning er meget vigtigt, da de fleste ansatte går op i, at der skal holdes et brag af en fest. I planlægning er det første punkt altid, hvor der skal holdes en julefrokost, fordi det skal være hyggeligt, men heller ikke kedeligt. Hvis man ønsker disse omgivelser, så kan man vælge at tage til Julefrokost i Esbjerg. Julefrokost Esbjerg kan dog gå hen og lyde skørt, for hvad er der at se i Esbjerg. Bor man i Esbjerg, så kender til EfB som hver jul udlejer nogle af deres lokaler, fordi der kan skabes et vidunderligt arrangement.

Julefrokost i loungen

Når man vælger at holde en julefrokost i EfB egne lokaler, så kan man vælge den lounge, som hedder Carsberg Loungen, som er inddelt i tre sektioner. I den midterste sektion er der plads til 300 personer, hvorimod de to yderste sektioner hver kan rumme 400 personer. Med andre ord er der en god mulighed for at holde en stor Julefrokost i Esbjerg, da man kan være op til 1100 personer til spisning og fest. I løbet af aftenen og natten vil der være spisning med en klassisk julemenu, men også være en Dj, som spiller op til fest efter publikums smag.

Er loungen lige en tand for stor, så kan man stadig holde Julefrokost i Esbjerg og deres dejlige stadion. Man kan nemlig leje sig ind i det, som hedder Cafeen, som kan rumme 150 personer. Det betyder, at man stadig kan holde et brag af en fest, uden at lokalerne kommer til at virke alt for store. Har du lyst til at se mere, så kig forbi EfB’s hjemmeside, hvor du finder mere info omkring arrangementet, tilmedlingen og maden.

Julefrokost Esbjerg
No Comments

Post A Comment