Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fshogg.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Føl dig bedre tilpas under graviditeten med det rigtige valg af graviditetstøj
Føl dig bedre tilpas under graviditeten med det rigtige valg af graviditetstøj
16132
post-template-default,single,single-post,postid-16132,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Føl dig bedre tilpas under graviditeten med det rigtige valg af graviditetstøj

Føl dig bedre tilpas under graviditeten med det rigtige valg af graviditetstøj

Kroppens forandringer under graviditet

Når kvindekroppen gennemgår en graviditet, vil kroppen gradvist ændre sig. Hermed vil kroppen få et nyt behov for beklædning. I takt med at maven vokser, vil man få brug for at udvide sin garderobe. Mange kvinder mener, at de burde anskaffe sig en helt ny garderobe fyldt med diverse former for graviditetstøj, men det er dog langt fra nødvendigt i det fleste tilfælde. Ofte vil det kun være nødvendigt at anskaffe sig få nye beklædningsgenstande, for at have et fuldendt klædeskab.

Herunder ses de beklædningsgenstande, som er en fordel af anskaffe sig

  • Funktionelle ammetoppe
  • Graviditetsleggings
  • Elastiske bukser
  • Løs kjole

 

Flatterende tøj og funktionelle ammetoppe

GraviditetstøjFordi at maven vokser, betyder det ikke, at man skal gå på kompromis med moden. Mange kvinder føler sig nemlig ikke moderigtige under deres graviditet, da funktionaliteten ofte er vigtigere end moden. Det er dog heldigvis ikke tilfældet her. Her er der et fokus på at følge tidens tendenser i modeverdenen. Derfor vil du kunne finde graviditetstøj, som er flatterende samtidig med, at det både er moderigtigt og funktionelt under graviditeten.

Efter at babyen er kommet til verden, er det vigtigt at overveje at anskaffe sig funktionelle ammetoppe. Det er en tydelig fordel at have en overdel på, som er velegnet til amning, for at gøre amningen nemmere i sociale sammenhænge. Det er nemlig langt mere behageligt og trygt at amme uden for husets trygge rammer, hvis beklædningen ikke kræver, at hele brystet blottes.

 

3i1 jakker

Efterhånden findes der meget forskelligt funktionelt graviditetstøj. Eksempelvis kan man få 3i1 jakker, som har flere funktioner. Den kan nemlig både benyttes som bærejakke, graviditetsjakke/ventejakke og en helt almindelig vinterjakke. De mange funktioner er en fordel at have anskaffet sig i forhold til sin graviditet, da det derfor ikke er nødvendigt at købe flere forskellige jakker. I stedet er alle funktioner samlet, samtidig med at man sparer penge ved kun at skulle anskaffe sig én enkelt.

No Comments

Post A Comment